Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
PDF: Dapper & Dankbaar Dagboek

Dit avondritueel in de vorm van een stoer full coulor journal zet gevoelige kinderen, die vaak last hebben van beperkende gedachten (waardoor hen de moed ontbreekt om helemaal zichzelf te DURVEN zijn), in 5 weken aan meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en positiviteit te gaan ervaren in een wereld die hen soms zo overweldigt.

Met het dagelijks beantwoorden van slechts 4 simpele maar krachtige vragen vanuit het acroniem BOLD (Engels voor Dapper) zal je kind steeds meer bewust worden van de dingen die goed gaan, de focus leggen op de dingen waar hij/zij blij van wordt en dankbaarheid ervaren voor dat wat er al wél is met als ultiem gevolg een groter gevoel van geluk!

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Product
Totaal
1
Dapper en Dankbaar Dagboek
Dapper en Dankbaar Dagboek × 1
 10,00
Subtotaal  10,00
Totaal  10,00 (inclusief  0,83 9% NL BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Wat andere klanten zeggen

WAW B.O.L.D. is gaaf en leuk om te doen! Ik raad het andere kinderen aan omdat je met een positief gevoel naar bed gaat en dat geeft veel ontspanning. Ik weet nu ook veel beter waar ik goed in ben en dat ik veel meer kan dan ik dacht.

Liselotte (13 jaar)

Het dagboek ziet er mooi uit en de vragen zijn makkelijk te beantwoorden. Ik heb meer rust in mijn hoofd als het een drukke dag is geweest. Als mijn moeder met mij terugkijkt op wat ik allemaal heb overwonnen ben ik verbaasd. Wist niet dat ik eigenlijk al zoveel doe. Ik vind het een aanrader voor andere kinderen omdat je ziet wat je allemaal al kan en fijn de dag afsluit. Zo kan ik beter slapen!

Twan (11 jaar)

Sabrina heeft het weer geflikt! We waren al fan van De Regenboogtrap, De Piekerballon en de TafelTopper dus we waren heel blij dat wij de kans kregen om Dapper & Dankbaar met B.O.L.D. uit te testen. Het is met zoveel zorg en aandacht gemaakt. Ongelooflijk hoe een aantal ogenschijnlijk simpele vragen je leven zo positief kunnen veranderen! Prachtig om die verbaasde koppies te zien als we tijdens de reflectie bespreken hoeveel ze overwonnen hebben. Ik raad het andere ouders van harte aan. De kinderen sluiten de dag positief af, krijgen echt gevoel bij hoeveel successen ze dagelijks behalen en gaan zich bovendien beseffen dat er zoveel is om dankbaar voor te zijn. Dankjewel Sabrina!

Janneke Stielstra (Moeder van 2 hoogbegaafde, hooggevoelige kinderen)