Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
Happy HSP Kids Experience

Geef jezelf en je gevoelig gezin in 3 weken een High Energy Boost tijdens dit unieke Healing Event op afstand en ervaar de shift die het zelfhelend vermogen stimuleert en bovendien snel meer rust, veerkracht, balans en harmonie gaat brengen.

- We starten maandag 4 september
- Intunetijd afstandshealing tussen 19.30 - 21.00 uur
- Data: 4, 11, 18 september
- Bonus: Slaap lekker Bundel (nieuw!) t.w.v. €50
- Bonus: Mijn Droom Journal (nieuw!) t.w.v. €10
- Incl. Besloten Facebook groep met gelijkgestemde ouders, verrassingen en wekelijkse live videosessie na afloop van de healing.

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Producten
Aantal
Prijs
Happy HSP Kids Experience
-
+
 111,00
ZENSENZE Magneethart met koper 3000 Gauss
-
+
 44,95
ZENSENZE Smiley Kids Hart RVS 2000 Gauss
-
+
 44,95
Magische Morgen Meditatie Bundel
 0,00
De Regenboogtrap
-
+
 24,50
De TafelTopper
-
+
 24,50
De Piekerballon
-
+
 24,50
Ontspannen Opvoeden
-
+
 24,50
Loslaten in Liefde
-
+
 24,50
Reis naar jouw Innerlijke Godin
-
+
 47,00
De Kracht Van Aandacht
-
+
 5,00
Product
Totaal
Happy HSP Kids Experience × 1
 111,00
Subtotaal  111,00
Totaal  111,00 (inclusief  19,26 21% BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Wat andere klanten zeggen

Lieve Sabrina, de afgelopen 3 weken heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik vond het heel bijzonder om samen met mijn zoontje Bram hier aan te mogen deelnemen. Zo mooi om te zien dat hij veranderde tijdens deze 3 weken. De eerste keer heel erg onrustig nog en in de laatste week al zoveel meer ontspannen. We zijn deze 3 weken dichter bij elkaar gekomen en onze band is zeker versterkt. Hij vraagt ook wanneer we weer samen naar Regenrust gaan luisteren!! Zelf heb ik ook veranderingen op gemerkt. Voel dat ik veel meer rust ervaar. Maar zeker ook de verandering dat ik er voor mezelf mag zijn en dat ook mag laten merken. Ik vond de maandagen een fijne dag, heerlijk begin van de week. Nogmaals dank je wel🙏😘.

Marion Buseman- 2 juli 2023
Facebook

Ik vind het moeilijk woorden te geven maar het voelt (of ik voel me) anders. Ik merk bij de kinderen veel meer (innerlijke) rust, het voelt vrediger in huis. Met mijn man Pieter voel ik meer verbinding (ook al doet hij niet bewust mee 🤪). De maandag was een prima dag en ook de tijd vond ik erg fijn. Dit geldt ook zeker voor de tijd dat je live online was. Bedankt voor deze 3 weken 💜

Marietje Klein- 2 juli 2023
Facebook

Lieve Sabrina,
Ik heb de experience als zeer intens ervaren, op een goede manier! De rust die over mij heen kwam, die ruimte maakte om even stil te staan wat er gebeurde en of gevraagd/ gezegd werd en dan vanuit kalmte hierop kunnen reageren. De kracht die ik voelde om dichter bij mezelf te blijven. Het keelchakra heb ik nog veel gevoeld, uit zich in hoesten maar ook in het gaan spreken vanuit mijn hart. Mooi om te zien hoe de oudste meer rust ervaart, maar ook kan aangeven wat hij nodig heeft. Hij is helemaal weg van de Slaap lekker Scan! Onze jongste ervaart meer rust in zijn lijf en spreekt bij mij meer uit. Mijn man is ook stuk meer ontspannen. Bijzonder om meer harmonie te ervaren in slechts 3 weken! Dankjewel.

Sanne Aldenzee- 3 juli 2023