Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
LIJV Challenge 1-op-1 VIP upgrade

In 7 dagen Vol Veerkracht Vooruit, dat is wat deze unieke Lekker In Je Vel Challenge voor jouw gevoelig kind in petto heeft.

Ik neem je kind(eren) een hele week mee op reis naar meer groei, gezondheid en geluk. Iedere dag ontvang je een e-mail met instructie voor die dag met een ludieke en creatieve opdracht die de veerkracht van je kind zal gaan versterken. Alle werkvormen die je hiervoor nodig hebt staan voor je klaar om uit te printen in onze ledenomgeving. Na een week heeft je kind zijn/haar eigen Lekker In Je Vel Bundel gecreëerd waar nog vaak op terug gegrepen kan worden als mini lessen in mindset, mindfulness en manifestatie.

Heel erg leuk om (samen) te doen en een geweldige kans om dat kritische stemmetje die een fixed mindset teweeg brengt bij je kind de mond te snoeren. Want de opdrachten in de challenge gaan je kind helpen zichzelf in een volledig ander daglicht te zien en meer zelfvertrouwen, rust en positiviteit te ervaren. En daarmee komt het lekker in zijn vel!

Bovendien ontvang je ter afsluiting van deze challenge op zondagavond ook nog een heerlijk ontprikkelende high energy healing op afstand voor het hele gezin. Deze stimuleert niet alleen het zelfhelend vermogen maar faciliteert ook balans en harmonie. Het nieuwe schooljaar begint zo kalm en vredig en met een heleboel nieuwe stimulerende handvatten.

- We starten maandag december
- Intunetijd afstandshealing tussen 19.30 - 21.00 uur
- Data:
- Bonus: Lekker In Je Vel Journal (pdf)
- Incl. Gratis geheime Telegram groep met gelijkgestemde ouders waar iedere dag de opdrachten kunnen worden gedeeld.

Uniek eenmalig aanbod vanwege grote vraag naar 1-op-1 coaching:
Upgrade NU jouw early bird ticket en krijg de ultieme VIP Experience via de Telegram VIP groep.

Voor slechts €177 euro ontvang je een individuele hulplijn met Sabrina. Via een privé podcast (reading) gidst zij jou - met al haar wijsheid, kennis, humor en heldere doorgevingen - door je ingezonden (opvoed)vraagstukken die nieuw hervonden inzichten en richting gaan geven. Dit is jouw kans om als moeder optimale impact te maken in jouw gevoelig gezin tijdens deze challenge. Er is beperkt plek en vol = vol dus voel je de VIP Vibe, upgrade dan hier jouw ticket met Sabrina als jouw Happy HSP, Energy Healer en Mamkracht Mentor.

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Producten
Aantal
Prijs
LIJV Challenge 1-op-1 VIP upgrade-g
-
+
 100,00
ZENSENZE Magneethart met koper 3000 Gauss
-
+
 44,95
ZENSENZE Smiley Kids Hart RVS 2000 Gauss
-
+
 44,95
Magische Morgen Meditatie Bundel
 0,00
De Regenboogtrap
-
+
 24,50
De TafelTopper
-
+
 24,50
De Piekerballon
-
+
 24,50
Ontspannen Opvoeden
-
+
 24,50
Loslaten in Liefde
-
+
 24,50
Reis naar jouw Innerlijke Godin
-
+
 47,00
De Kracht Van Aandacht
-
+
 5,00
Product
Totaal
LIJV Challenge 1-op-1 VIP upgrade-g × 1
 100,00
Subtotaal  100,00
Totaal  100,00 (inclusief  17,36 21% BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.