Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
Loslaten in Liefde

Geef jouw emoties een plek en voel je vredig en vrij!

Loslaten in Liefde is een therapeutische en transformerende breintraining waarmee jij je als gevoelig mens vrij kan maken van belemmerende gevoelens en emoties die je gevangen houden in negatieve patronen waardoor je stagneert en niet het leven kunt leiden dat je zo graag wilt.

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Producten
Prijs
Loslaten in Liefde
 24,50
Slaap Lekker Bundel
 24,50
Magische Morgen Meditatie Bundel
 0,00
De Regenboogtrap
 24,50
De Piekerballon
 24,50
ZENSENZE Magneethart met koper 3000 Gauss
 42,95
De TafelTopper
 24,50
Reis naar jouw Innerlijke Godin
 47,00
Ontspannen Opvoeden
 24,50
Product
Totaal
1
Loslaten in Liefde
Loslaten in Liefde × 1
 24,50
Subtotaal  24,50
Totaal  24,50 (inclusief  2,02 9% NL BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Wat andere klanten zeggen

Wat een bijzonder gevoel! Eerst lekker gedouched en alle prikkels en energieën van me afgespoeld na een dag werken, daarna lekker gaan zitten. Het zware gevoel verplaatste zich van hart naar buik en verdween langzaam. Tijdens de meditatie constant het gevoel dat er 2 handen op m'n schouders lagen.Een bijna-doodervaring een mooi plekje gegeven, wist niet dat het er nog zat na 18 jaar en dacht dat het verwerkt was, maar nu pas ingezien dat het goed is en dat ik mag genieten van het leven, samen met m'n dierbaren. Ik dank m'n beschermengel en jou Sabrina!

Anita
Website

De meditatie Loslaten in Liefde vind ik best lastig, maar toch fijn om te doen. Deze meditatie is echt de kunst van het herhalen om het steeds beter te kunnen voelen. Ik kan hem goed gebruiken op het moment dat ik even in de put zit en mijn negatieve gevoelens het van mij overnemen.

Jodie
website