Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
Magneethart met koper 3000 Gauss

Het Magneethart met koper is een bijzonder mooi en krachtig sieraad dat de rust en ontspanning bevordert waardoor je een opmaat kunt maken naar meer balans in jouw gevoelig gezin.
Het Magneethart, vervaardigd van geborsteld edelstaal en koper, wordt geleverd met een tegenstukje waarmee je het sieraad eenvoudig in een kledingstuk kunt bevestigen.

Update: Het magneethart is wegens grote belangstelling tijdelijk uitverkocht. De nieuwe voorraad wordt begin volgende week verwacht. Je kunt je bestelling gewoon plaatsen. Deze zal in backorder worden gezet en direct verzonden worden zodra de nieuwe voorraad is gearriveerd.

Please fill all required field

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Producten

Producten
Aantal
Prijs
Magneethart met koper 3000 Gauss x1
 34,95
De Regenboogtrap x1
 24,50
De Piekerballon x1
 24,50
De TafelTopper x1
 24,50
Ontspannen Opvoeden x1
 24,50
Loslaten in Liefde x1
 24,50
Reis naar jouw Innerlijke Godin x1
 47,00

WHAT'S INCLUDED IN YOUR PLAN?

Magneethart met koper 3000 Gauss

Product Totaal
Magneethart met koper 3000 Gauss × 1  34,95
Subtotaal  34,95
Verzending Gratis
Totaal  34,95 (inclusief  6,07 21% BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

  • Selecteer je bank

Wat klanten zeggen

Wauw het magneethart nu een paar dagen in gebruik en het resultaat is geweldig!!❤
De kids zijn er helemaal happy mee en wij ook. De jongste is overdag veel rustiger en slaapt de nacht heerlijk door! De oudste is veel relaxter ook al komen de toetsen eraan. ‘S avonds doen ze zelf het hart al van het shirt over naar hun pyjama en ‘s morgens weer aan het shirt. Dat zegt genoeg toch😉
Thanks Sabrina!!

Dankzij Gevoelig Kind voor mijn dochtertje en mij een magneethart gekocht. Mijn moeder heeft al jaren een armband voor de migraine dus niet geheel onbekend. Voor mijn dochtertje werkt het erg goed op de peuterspeelzaal. Speelt nu met andere kinderen, veel energieker en sluit zich niet meer in zichzelf op. Doe ik hem af, plast ze ineens weer in haar broek! Voor mijzelf werkt het vooral pijnverlagend. Erg fijn voor de reuma en endometriose. Heb er bijna geen last meer van maar ik moet hem niet af doen dan is het binnen een paar uur weer terug. Vind het best bizar! Je hoeft er niet in te geloven, de magneten doen hun werk wel!

Mariette Boer
Facebook