Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
De Piekerballon

De Piekerballon is een relatief korte maar zeer effectieve ontspanningsoefening die erop gericht is de emoties van je gevoelig kind te helpen reguleren en zorgen/piekergedachten die jouw kind ervaart, waardoor het allerlei verdrietige, bange of boze gevoelens heeft (die invloed hebben op zijn gedrag), te elimineren zodat het ontspannen, positief en met een leeg hoofd kan gaan slapen en vol goede moed aan een nieuwe dag begint met als ultiem resultaat een gelukkig en blij kind!

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Producten
Aantal
Prijs
De Piekerballon
-
+
 24,50
Slaap Lekker Bundel
-
+
 24,50
Magische Morgen Meditatie Bundel
 0,00
De Regenboogtrap
-
+
 24,50
ZENSENZE Magneethart met koper 3000 Gauss
-
+
 42,95
De TafelTopper
-
+
 24,50
Ontspannen Opvoeden
-
+
 24,50
Loslaten in Liefde
-
+
 24,50
Reis naar jouw Innerlijke Godin
-
+
 47,00
Product
Totaal
1
De Piekerballon
De Piekerballon × 1
 24,50
Subtotaal  24,50
Totaal  24,50 (inclusief  2,02 9% NL BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Wat andere klanten zeggen

Om voor ons onduidelijke reden had onze hooggevoelige dochter van 3 jaar steeds meer moeite om vertrouwen te hebben dat ze niet alleen in huis was zodra ze ging slapen. Ze bleef maar roepen om bevestiging dat we er nog waren. Na een aantal weken las ik op FB over de Piekerballon. Gelijk geprobeerd en wat een succes! Meteen de eerste avond viel ze tijdens het luisteren in slaap. We zijn nu een paar maanden verder en nog steeds gaat ze elke avond slapen met de piekerballon. Ze kan niet meer zonder. Het geeft haar rust, veiligheid en vertrouwen! Hartelijk dank Sabrina en hopelijk gaan nog veel meer kinderen (en ouders) hiermee geholpen worden!

Sandra de Visscher- 23 september 2018
Facebook

Voor mn dochtertje van 5 jaar, twee weken geleden De Piekerballon aangeschaft
Ik had er eerlijk gezegd weinig vertrouwen in. Mn dochtertje slaapt al sinds haar geboorte enorm onrustig en wordt erg vaak wakker 's nachts . Ik had al heel veel dingen geprobeerd om haar rustiger te laten slapen maar niks hielp.
De eerste nacht na het luisteren van De Piekerballon sliep ze door. Ik dacht dat het toeval was maar niets was minder waar. Ze is 's nachts zoveel rustiger en vindt hett zo heerlijk om de meditatie te doen voor t slapengaan . Als we naar boven lopen zegt ze : mama mag ik asjeblieft met die mevrouw op de wolk zweven?
Dus...super bedankt voor de meditatie. Zo geweldig om dit voor haar te kunnen doen!!

Rianne Breuls- 2 februari 2019
Facebook