Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
De Regenboogtrap

Leer jouw (prikkel)gevoelig kind ontspannen en bij zichzelf te blijven met deze helende breinmeditatie op speciale meditatiemuziek.

Vanaf het eerste moment helpt deze bewustzijnsreis jouw gevoelige kind om stapje voor stapje dichter bij zichzelf te blijven terwijl hij verder de regenboogtrap afdaalt langs de helende chakra kleuren die het lichaam weer ontspannen en in balans brengen.

Bij iedere trede bouwt je kind op een speelse en toegankelijke manier aan zijn zelfvertrouwen en het besef dat hij mag zijn wie hij werkelijk is, terwijl hij tegelijkertijd een manier aangereikt krijgt om zichzelf te beschermen van een teveel aan (externe) prikkels en leert hoe hij zijn energie kan managen.

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Producten
Aantal
Prijs
De Regenboogtrap
-
+
 24,50
Slaap Lekker Bundel
-
+
 24,50
Magische Morgen Meditatie Bundel
 0,00
De Piekerballon
-
+
 24,50
De TafelTopper
-
+
 24,50
Ontspannen Opvoeden
-
+
 24,50
Loslaten in Liefde
-
+
 24,50
Reis naar jouw Innerlijke Godin
-
+
 47,00
ZENSENZE Magneethart met koper 3000 Gauss
-
+
 44,95
De Kracht Van Aandacht
-
+
 5,00
Product
Totaal
1
De Regenboogtrap
De Regenboogtrap × 1
 24,50
Subtotaal  24,50
Totaal  24,50 (inclusief  2,02 9% NL BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Wat andere klanten zeggen

Lieve Sabrina, mag ik je even ontzettend bedanken voor de Regenboogtrap!! Onze mannen vragen er iedere avond om na aanschaf vorige week. Onze oudste begint met piekeren zodra hij in bed ligt, roept 5x naar beneden of wij ‘m willen laten plassen en drinken.. Nu niet meer!! Hij vindt het heel prettig en gaat slapen met een lach! Ik ben je erg dankbaar!

Gaby Tuinhof de Moed- 19 februari 2019
Facebook

Ik ben begonnen met de Regenboogtrap omdat Mn kind moeite had met tot rust komen voor het slapen gaan. We zijn nu een week bezig maar de eerste dag was er al een enorm verschil te merken. De rust in zijn lijf, en vooral zijn herkenning op wat er gezegd wordt is bijzonder om te zien.
Deze momenten zorgen ervoor dat we samen praten en het samen zijn is heel fijn. Het helpt mij ook om een rustpunt in te lassen. Heerlijk
Ik wou dat we dit jaren eerder hadden besteld.

Leonie Pronk- 14 januari 2019
Facebook