Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
Online workshop: Reis naar jouw Innerlijke Godin

Leer je intuïtie te ontwikkelen en te vertrouwen op de stem van jouw hart met deze unieke online workshop op speciale breinmuziek voor sensitieve vrouwen die vanuit Flow & Fun in het leven willen staan.

Reduceert stress en bevordert lichaamsbewustzijn, rust, intuïtie, heldervoelende/helderwetende vermogens, diepgaand contact met jouw diepste kern, zelfvertrouwen en een goede nachtrust.

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Producten
Aantal
Prijs
Reis naar jouw Innerlijke Godin
-
+
 47,00
Slaap Lekker Bundel
-
+
 24,50
Magische Morgen Meditatie Bundel
-
+
 0,00
ZENSENZE Magneethart met koper 3000 Gauss
-
+
 42,95
Loslaten in Liefde
-
+
 24,50
De Regenboogtrap
-
+
 24,50
De Piekerballon
-
+
 24,50
De TafelTopper
-
+
 24,50
Ontspannen Opvoeden
-
+
 24,50
Product
Totaal
1
Reis naar jouw Innerlijke Godin
Reis naar jouw Innerlijke Godin × 1
 47,00
Subtotaal  47,00
Totaal  47,00 (inclusief  8,16 21% BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Wat andere klanten zeggen

Deze breinmeditatie ontspant geweldig goed en geeft écht inzicht! Ik heb regelmatig meditaties via Youtube of een cd beluisterd maar zelden heb ik mij zo ontspannen gevoeld als bij deze bijzondere luistertraining...alles klopt. De stem van Sabrina, het beeldende verhaal, de opbouw van de oefening, de helende muziek, het Godinnenschrift. Het sluit naadloos op elkaar aan. Al na een paar keer luisteren voelde ik mij gesterkt in mijn ik-kracht, rustiger en stabieler.

Saskia van den Hogen

Lieve Sabrina, wat was het weer heerlijk om naar jouw stem te mogen luisteren! Ik vond het erg fijn om mij onder te dompelen in een meditatie die voor MIJ bestemd was. Deze innerlijke reis was eigenlijk al bekend: ik zag beelden voor me, die jij tijdens de meditatie beschreef, maar steeds eerder dan dat jij het daadwerkelijk zei! Toen ik eenmaal de trap was afgedaald, voelde het als thuiskomen! Wat was dit vertrouwd! Tijdens het luisteren voelde ik mezelf weer kalm, zelfverzekerd en vol inspiratie en inzichten.

Linda