Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
Slaap Lekker Bundel

Leer jouw (prikkel)gevoelig kind ontspannen en bij zichzelf te blijven met deze helende breinmeditatie op speciale meditatiemuziek.

Vanaf het eerste moment helpt deze bewustzijnsreis jouw gevoelige kind om stapje voor stapje dichter bij zichzelf te blijven terwijl hij verder de regenboogtrap afdaalt langs de helende chakra kleuren die het lichaam weer ontspannen en in balans brengen.

Bij iedere trede bouwt je kind op een speelse en toegankelijke manier aan zijn zelfvertrouwen en het besef dat hij mag zijn wie hij werkelijk is, terwijl hij tegelijkertijd een manier aangereikt krijgt om zichzelf te beschermen van een teveel aan (externe) prikkels en leert hoe hij zijn energie kan managen.

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Producten
Aantal
Prijs
Slaap Lekker Bundel
-
+
 24,50
ZENSENZE Magneethart met koper 3000 Gauss
-
+
 42,95
ZENSENZE Smiley Kids Hart RVS 2000 Gauss
-
+
 42,95
Magische Morgen Meditatie Bundel
 0,00
De Regenboogtrap
-
+
 24,50
De Piekerballon
-
+
 24,50
De TafelTopper
-
+
 24,50
Ontspannen Opvoeden
-
+
 24,50
Loslaten in Liefde
-
+
 24,50
Reis naar jouw Innerlijke Godin
-
+
 47,00
De Kracht Van Aandacht
-
+
 5,00
Product
Totaal
1
Slaap Lekker Bundel
Slaap Lekker Bundel × 1
 24,50
Subtotaal  24,50
Totaal  24,50 (inclusief  2,02 9% NL BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Wat andere klanten zeggen

Al tijden zijn we aan het zoeken om beter te slapen. Slapen was hier echt een groot ding.
Het helpt echt dat Sabrina je een lijst laat maken om samen te kijken wat je kind eigenlijk nodig heeft om lekker te slapen. Elke avond kijken we samen hebben we alles. Je krijgt echt een slaap ritueel en tot slot de meditatie van Sabrina. De kinderen kennen de andere meditaties al maar deze is ook weer heel erg fijn.
Het geeft rust. Het gaat steeds een beetje beter met slapen. De aanhouder wint. Dank je wel Sabrina om onze mooie hsp kids in de avond rust te brengen!

Janneke, coach en moeder 2 HB kinderen- 10 juli 2023
Facebook

Het is heel fijn dat je je hele lijf scant. Je voelt je daarna heel rustig. En de muziek is ook heel fijn. Het is bij deze meditatie half een verhaal en half muziek. Ik vind dat fijn. Sabrina praat lekker rustig en ik voel me na het luisteren ook rustiger en ontspannen. Dank je wel, ben blij dat je dit hebt gemaakt

Lieselotte 14 jaar- 22 juli 2023

De ervaring met de Slaap lekker Scan uit de Slaap lekker Bundel is fantastisch! Niek luistert het elke avond voor het slapen gaan. De ademhalingsoefening is een fijn begin maar ook het voelen van het lijf en het bedanken vindt hij erg fijn om te doen. Jouw stem vindt hij prettig om naar te luisteren! Hij ervaart heel veel rust en is helemaal ontspannen. Hij raad het iedereen aan, want het is gewoon fijn zegt hij en je valt er lekker van in slaap.
De oefeningen uit de bundel vindt hij ook erg fijn, daar wordt hij ontzettend rustig van en bij het invullen van de Slaap lekker Checklist glunderde hij. De breinrijmpjes wilde hij uitgeprint hebben zodat hij ze zelf kan lezen. Die vallen dus in goede aarde. Al met al een echte aanrader voor meer rust, ontspanning en loslaten van de dag.

Sanne Aldenzee. moeder van Niek (8 jaar)- 28 juli 2023