Gevoelig Kind Online omgeving

Betaalpagina
De TafelTopper

Help jouw (hooggevoelige, hoogbegaafde, beelddenkende) kind met deze effectieve breinmeditatie op speciale breinmuziek een echte TafelTopper te worden, door zijn auditieve kanaal te trainen, het brein uit te balanceren en op een diep ontspannen manier de tafels van 1 t/m 10 tot zich te nemen en te automatiseren op een wijze die echt beklijft!

Factuurgegevens

Alle velden met een * zijn verplicht

Besteloverzicht

Producten
Aantal
Prijs
De TafelTopper
-
+
 24,50
Slaap Lekker Bundel
-
+
 24,50
Magische Morgen Meditatie Bundel
 0,00
De Regenboogtrap
-
+
 24,50
De Piekerballon
-
+
 24,50
Ontspannen Opvoeden
-
+
 24,50
Loslaten in Liefde
-
+
 24,50
Reis naar jouw Innerlijke Godin
-
+
 47,00
ZENSENZE Magneethart met koper 3000 Gauss
-
+
 44,95
De Kracht Van Aandacht
-
+
 5,00
Product
Totaal
1
De TafelTopper
De TafelTopper × 1
 24,50
Subtotaal  24,50
Totaal  24,50 (inclusief  2,02 9% NL BTW)

Betaalgegevens

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding.

Wat andere klanten zeggen

Wij hebben de Tafeltopper ingezet voor onze zoon en de resultaten zijn bijzonder positief. Na 4 weken (we zijn al 2 jaar bezig om te automatiseren zonder succes) regelmatig oefenen is het net of er een lade opengaat als we keer sommen maken bij zijn huiswerk. Grappig is dat bij het oefenen van het "stampen" er veel nadenktijd nodig blijft maar dat er bij onbewust een tafelsom maken binnen 2 seconden een antwoord is. Voor onze zoon een succes ervaring, veel minder stress voor ons allemaal door het niet meer onder druk stampen van de tafels en een ontspannen mannetje dat na de oefening heerlijk ontspannen in slaap valt. Voor ons redenen genoeg om voorlopig gewoon door te gaan met het regelmatig inzetten van de Tafeltopper voor het slapen gaan!

Maaike Klaver Tielman- 9 februari 2019
Facebook

Na een aantal weken luisteren naar de tafel topper is onze dochter echt een tafel topper geworden, nooit gedacht dat het zou helpen en nu noemt ze de tafels zonder twijfel op! Er zou ook iets moeten zijn voor het op en af tellen... 😉 Kortom, zeker een aanrader, het zelfvertrouwen groeit per goed getoetste tafel!

Ilona Maton- 2 februari 2019
Facebook