Mandala Kids Kleurboek

Dankjewel voor jouw aankoop van het 'Mandala Kids Kleurboek' en daarmee hartelijk welkom in onze leden omgeving! In deze omgeving kun je altijd en overal gemakkelijk toegang krijgen tot jouw online producten.

De ledenomgeving is alleen toegankelijk met een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Op dit moment ben je al ingelogd en zijn wij op de achtergrond bezig een mail voor je klaar te zetten met de inloggegevens voor een volgende keer.

Je kunt nu direct toegang krijgen tot het  'Mandala Kids Kleurboek' door hier te klikken

NB: Voor het overzicht van alle beschikbare producten klik je in de menubalk op online producten. Indien een product voor jou toegankelijk is, herken je dit aan de gekleurde plaatjes.

Om naar jouw persoonlijke pagina te gaan, klik je in de menubalk op "mijn account". Daar zie je onderaan de pagina direct de producten waar jij toegang tot hebt. Ook kun je op deze pagina je persoonlijke gegevens aanpassen, je wachtwoord wijzigen en opvragen en bijvoorbeeld je factuur terugvinden.

Zoals gezegd ontvang je binnenkort een mail van ons met daarin alle gegevens voor de volgende keer. Dit zou niet meer dan 15 minuten moeten duren. Om ervoor te zorgen dat je deze en andere mails van Gevoelig Kind ontvangt, is het verstandig om sabrina@gevoeligkind.nl toe te voegen aan jouw lijst met vertrouwde contactpersonen zodat we niet in jouw spambox belanden! Mocht je dus geen mail met jouw inloggegevens ontvangen, check dan zeker even je spambox. Je kunt overigens te allen tijde een nieuw wachtwoord opvragen met het e-mailadres waarmee je je betaling hebt verricht.

Op jouw geluk!

Sabrina

Jouw Happy HSP Coach