MamKRACHT Activatie

 11,00

Artikelnummer: MamKRACHT-Activatie Categorie: Tag:

Beschrijving

MamKRACHT Activatie

Wat fijn dat je meedoet aan het MamKRACHT Healing Event! Een moment van volledige zelfzorg waarin we jouw zachte kracht als gevoelige moeder en vrouw gaan activeren.

Als cadeau ontvang je ook 15 kaarten uit het MamKRACHT card deck - een verzameling positieve affirmaties speciaal ontworpen voor hardwerkende vrouwen die naast het moederschap alle ballen in de lucht proberen te houden. En zichzelf daarin heel vaak voorbij rennen omdat zij door allerlei omstandigheden niet geleerd hebben gezonde grenzen te (durven) stellen. Hierdoor raak je uitgeblust, ben je sneller overweldigd, geïrriteerd, gestrest en ben je de verbinding met jezelf en daarmee jouw authenticiteit verloren. De rust in je hoofd en de harmonie in huis is zoek...

Met dit MamKRACHT card deck, gepresenteerd in een kosmisch jasje met prachtige kleuren, bied ik je een liefdevol steuntje in de rug zodat je ook na de healing kunt putten uit een bron van motivatie & mindfulness. De affirmaties hebben de bedoeling jouw mamKRACHT mindset aan te wakkeren. Door dagelijks in afstemming een kaart te trekken en deze centraal te stellen, ontstaat er meer focus voor bewustwording, gerichte aandacht en kan je geïnspireerd in actie komen. Dit zorgt ervoor dat de energie jouw intentie kan volgen en de magie zijn werk kan doen.

Herstel de rust, balans en de verbinding met jezelf en je gevoelig gezin. Sta toe jezelf op de eerste plaats te zetten, want je gevoeligheid borgen doe je door eerst voor jezelf te zorgen. Pas dan kan je vanuit jouw authentieke kern je kinderen steunen, sturen en stimuleren. Laat deze MamKRACHT kaarten je leiden op je weg naar jezelf.