Disclaimer

Happy HSP (Gevoelig Kind) is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte, actuele en juiste informatie aan bezoekers en gebruikers van deze website. Happy HSP (Gevoelig Kind) kan echter niet garanderen dat de op deze website opgenomen informatie te allen tijde foutloos, volledig en/of actueel is. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aan de informatie op de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Voor zover vanaf de website van www,gevoeligkind.nl kan worden doorgelinkt naar andere websites is Happy HSP (Gevoelig Kind)  niet verantwoordelijk voor de inhoud, de dienstverlening en de kwaliteit van de producten en diensten van de sites waarnaar wordt verwezen.

Meer in het bijzonder draagt Happy HSP (Gevoelig Kind) geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op voornoemde sites geuite meningen, beweringen, opmerkingen, reclame-uitingen of uitlatingen anderszins.

Teksten en/of grafische voorstellingen van deze website mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Happy HSP (Gevoelig Kind) of andere rechthebbenden worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt.